Rólunk.

Tényleges szolgáltatások, hosszútávú megoldások

Az 1990-ben alakult Ecoffice Technology Kft. gazdaságos és környezetbarát irodatechnikai megoldásokat kínál Partnereinek.

Megalakulásunk kezdetén elsősorban irodatechnikai készülékek értékesítésével és azok szervizelésével, üzemeltetésével foglalkoztunk, a szolgáltatói palettánk azonban folyamatosan bővült.  Így Cégünk tevékenysége mára már kiterjed az irodatechnika valamennyi területére.  

2011 óta a német TA Triumph-Adler márka hazai, kizárólagos disztibútora vagyunk, mely vállalat egyike a 150 legnagyobb német cégnek, továbbá piacvezető a nyomtatási termékek piacán. A cégcsoport a szintén nagy múltú KYOCERA Document Solutions Inc. 100-os tulajdona, mely közös tulajdonosi kör jelenti a garanciát a minőségre!  

Megbízhatóságunkat és szakértelmünket pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy országszerte már több, mint 3.000 eszközt üzemeltetünk több, mint 300 Ügyfélnél, melyek nagy része több 10 éves partneri viszony.  
Referenciáink között több, országos hálózattal rendelkező multinacionális céget, bankot, költségvetési/önkormányzati intézményt (iskolákat, kórházakat, stb.) is említhetünk, de ellátjuk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal a kkv szektor nagyszámú szereplőit is.