Iratmegsemmisítés

Kis- és nagy teljesítményű iratmegsemmisítők gyors ki- és elszállítással, betanítással
Bizalmas dokumentumai megsemmisítésére is van megoldásunk!

Iratmegsemmisítő készülék bérlése egyszerű és költséghatékony módja a feleslegessé vált dokumentumok eltüntetésének, melyek csak a helyet foglalják az irodában. Az új adatvédelmi törvények pedig megkövetelik a már feleslegessé vált, személyes adatokat tartalmazó dokumentumok szakszerű és biztonságos megsemmisítését.  
Széles készülékválasztékunkban kisebb- és nagyobb teljesítményű iratmegsemmisítők is megtalálhatóak, amiket személyre szabott bérleti konstrukcióban tud igénybe venni. Szolgáltatásunk kiterjed a készülék ki- és elszállítására is, de lehetőség van a helyszíni átvételre is. 

Bármely készülékünket is választja, mi biztosítjuk az üzembiztos működést, ugyanis a minőségi alkatrészeknek köszönhetően valamennyi készülékünk folyamatos használatra alkalmas, erős fém hajtáslánccal, acél fogaskerekekkel, edzett acél vágókésekkel rendelkeznek, továbbá megoldást nyújtanak számtalan típusú anyag megsemmisítésre is, kezdve a papír alapú dokumentumoktól az SSD meghajtókig, telefonokig, tabletekig, stb.
Európai készülékek, az alkatrész utánpótlás biztosított!

Ajánlatkérés

Töltse ki az alábbi űrlapot és mi rövid időn belül elküldjük önnek a javasolt készülékre vonatkozó árajánlatunkat

Separate email addresses with a comma.